De Onderwijsbestuurder

Je hebt als bestuurder en mens de belangrijke taak om te weten waar je voor staat en hoe je dat vertaalt naar beleid. Roerconsult helpt bestuurders met intervisie en kwaliteitszorg in lijn met het Onderzoekskader.

Wij helpen je om in te zien wanneer jij onbewust een remmende factor bent en waar jouw kracht en inspiratie zit om het beste uit jouw schoolleiders en medewerkers te halen.

De Schoolleider

Ook Schoolleiders staan als leider en mens iedere dag bloot aan invloeden. Roerconsult helpt Schoolleiders met intervisie, coaching én kwaliteitszorg in lijn met het Onderzoekskader. We begeleiden directieberaden, zorgen voor een degelijke kwaliteitssystematiek en duiden samen met jullie de laatste informatie.

De Medewerkers, Leerlingen en Ouders

Tevreden en gelukkige medewerkers, leerlingen en ouders… dat willen we allemaal! Heb je veel wisselingen in je organisatie? Lukt het niet om voldoende mensen voor de klas te krijgen? Heb je een hoog ziekteverzuim? Dan is Onderwijscoaching de beste investering die je kunt doen. Wij zorgen voor een collectief geheugen dat werkt voor jullie onderwijsdoelgroep. Dát, en een stukje blijdschap & geluk zijn de ingrediënten voor betere onderwijsresultaten.

Zo eenvoudig is het