Wie zijn wij?

Roerconsult is opgericht door Suzette Waltmans en Marco Sombroek. Samen met expert partners zetten wij ons in voor beter samenwerken in organisaties.

Wij zijn van oorsprong gespecialiseerd in het adviseren van onderwijsorganisaties en waarbij we menselijk gedrag centraal stellen.

Wij richten ons op het bevorderen van een gezonde werkomgeving waarbij samenhang, oorzaak en gevolg in processen rondom kwaliteit voorop staan.

Met onze begeleiding kunnen teams hun dagelijkse werk kwalitatief versterken. We ondersteunen tegelijkertijd de bestuurders en management met het grip krijgen op de organisatie en op de kwaliteit. Denk hierbij aan:

  • Zicht op jullie kwaliteitscultuur, systematiek en arbeidsorganisatie
  • Inzicht in de zwakke processen die spelen en die remmend kunnen werken
  • Ondersteuning bij Kwaliteitszorg

Waarom Roerconsult? Omdat in iedere organisatie mensen met belangen te maken hebben en onbewust daar naar handelen. Wij houden je scherp en richten ons op jullie transformatie. We nemen geen blad voor de mond: we vertellen wat we zien, wat we horen en hoe wij daar tegenaan kijken.

Onze meest recente opdrachtgevers…

Stichting Amstelwijs
Fedra Beverwijk
Adelante Zorggroep
Riskchanger
Stichting INNOVO Onderwijs op Maat
ROVict
VCO Oost Nederland
Stichting LVO
Stichting Het Groene Lint
Stichting Samenwerkende Basisscholen Alkemade
Conexus
Edu-Ley
Stichting Bij-een Hoogeveen
Academie van ParnasSys
De Gouwe Academie
Scholen Met Succes

“Wij zijn blij met hoe Marco ons op weg heeft geholpen om de kwaliteitszorg beter in beeld te krijgen. Er is veel expertise en fijn dat de hulp ook op afroep beschikbaar is. Er is goed overleg en er wordt goed ingespeeld op wat op dat moment relevant is voor de school.”
Monique Tibben | IB Bijeen Hoogeveen – OBS Villa Kakelbont

Vorig schooljaar heb ik ondersteuning gekregen van Roerconsult. Deze ondersteuning van Marco Sombroek (op voor- √©n achtergrond) was heel waardevol. Wil je meer weten over mijn ervaring met Roerconsult, neem dan contact met me op”
Dhr. A. Stevens| Kwaliteitscoördinator Stichting LVO

Ervaring met de mogelijkheden binnen moderne Onderwijslogistieke vraagstukken. Mensen bewegen en resultaten weten te behalen. “
Dhr. R. Lucieer | bestuurder PO

“Onze Projectleider ondersteunde onze afdeling de afgelopen drie jaar succesvol. Wij kunnen onze doelgroep nu veel beter in de informatiebehoefte voorzien.”
Dhr. J. van der Laan | Bestuursbureau MBO

“Denken goed mee in de klantbehoefte, klantgericht, betrokken en gedreven. Doorzien informatie-processen grondig en komen met passende en effectieve oplossingen.”
“Tof!”
Dhr. drs. P. van Aanholt | Bestuurder PO

Ondanks strategische kwaliteiten prettige en nuchtere hands on mentaliteit. Dat maakt plezierig samenwerken en waarop je kunt vertrouwen

“De RvT was onder de indruk”
Mevr. H. El Idrissi | Kwaliteitszorg

In 3 maanden grotere stappen gemaakt dan in de afgelopen 4 jaar”
Bestuurder PO