Wie zijn wij?

Roerconsult is opgericht door Suzette Waltmans en Marco Sombroek. Samen met expert partners zetten wij ons in voor samenwerking, verbinding en welbevinden in onderwijsorganisaties.

Wat doen wij?

Wij richten ons op het bevorderen van een verbetercultuur waarbij gedrag, samenhang en oorzaak en gevolg in processen rondom jullie onderwijs voorop staan.

Met onze begeleiding kunnen teams hun dagelijkse werk kwalitatief versterken. We ondersteunen tegelijkertijd bestuurders en management met het grip krijgen op de organisatie van kwaliteitszorg. Denk hierbij aan:

  • Zicht op jullie kwaliteitscultuur, systematiek en arbeidsorganisatie
  • Inzicht in de zwakke processen
  • Ondersteuning bij Kwaliteitszorg
  • Data analyse
  • Leskwaliteit
  • Audits


Waarom Roerconsult?

Omdat in iedere organisatie waar mensen werken, we met belangen te maken hebben en we onbewust daar naar handelen. Wij houden je scherp en richten ons op jullie transformatie. We nemen geen blad voor de mond, we vertellen wat we zien, wat we horen en hoe wij daar tegenaan kijken.

Vraag een kennismaking aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
School, Bestuur of anders
Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs…
Op welke wijze wil je contact?

Directeur

suzette waltmans

Suzette is een echte onderneemster. Ze heeft 2 succesvolle bedrijven opgezet, verkocht en ze zet haar jarenlange ervaring als werkgever en coach nu in voor Roerconsult, waarvan zij in 2020 eigenaar werd. Suzette volgde auditor en NLP opleidingen

Procesbegeleider

Marco Sombroek

Na zijn studie aan de Educatieve Faculteit Amsterdam stond Marco jaren voor de klas. Met zijn leservaring, werkervaring in het onderwijs in binnen-en buitenland, ervaringen met onderwijsprojecten voor het Europees Platform en grote E-learning organisaties, startte Marco in 2017 met Roerconsult Training. In 2020 kwam zijn partner en onderneemster Suzette Waltmans aan het roer.

Onze experts

Oud -Strategisch inspecteur Bert Lichtenberg, Psycholoog en beoordelaar herregistratie Gerard Dekkers, Expert Jonge Kind Karen Jongeneel, Auditoren Jos Schoenmakers & Doutzen Duiker

Deze groep fijne mensen behoort tot onze vaste groep experts op wie we altijd een beroep kunnen doen om jullie te ondersteunen. Ze hebben jarenlange ervaring en volgen nog steeds hun passie bij wat ze doen

Onze meest recente opdrachtgevers…

Stichting Amstelwijs
Fedra Beverwijk
Adelante Zorggroep
Riskchanger
Stichting INNOVO Onderwijs op Maat
ROVict
VCO Oost Nederland
Stichting LVO
Stichting Het Groene Lint
Stichting Samenwerkende Basisscholen Alkemade
Conexus
Edu-Ley
Stichting Bij-een Hoogeveen
Academie van ParnasSys
De Gouwe Academie
Scholen Met Succes

“Wij zijn blij met hoe Marco ons op weg heeft geholpen om de kwaliteitszorg beter in beeld te krijgen. Er is veel expertise en fijn dat de hulp ook op afroep beschikbaar is. Er is goed overleg en er wordt goed ingespeeld op wat op dat moment relevant is voor de school.”
Monique Tibben | IB Bijeen Hoogeveen – OBS Villa Kakelbont

Vorig schooljaar heb ik ondersteuning gekregen van Roerconsult. Deze ondersteuning van Marco Sombroek (op voor- én achtergrond) was heel waardevol. Wil je meer weten over mijn ervaring met Roerconsult, neem dan contact met me op”
Dhr. A. Stevens| Kwaliteitscoördinator Stichting LVO

Ervaring met de mogelijkheden binnen moderne Onderwijslogistieke vraagstukken. Mensen bewegen en resultaten weten te behalen. “
Dhr. R. Lucieer | bestuurder PO

“Onze Projectleider ondersteunde onze afdeling de afgelopen drie jaar succesvol. Wij kunnen onze doelgroep nu veel beter in de informatiebehoefte voorzien.”
Dhr. J. van der Laan | Bestuursbureau MBO

“Denken goed mee in de klantbehoefte, klantgericht, betrokken en gedreven. Doorzien informatie-processen grondig en komen met passende en effectieve oplossingen.”
“Tof!”
Dhr. drs. P. van Aanholt | Bestuurder PO

Ondanks strategische kwaliteiten prettige en nuchtere hands on mentaliteit. Dat maakt plezierig samenwerken en waarop je kunt vertrouwen

“De RvT was onder de indruk”
Mevr. H. El Idrissi | Kwaliteitszorg

In 3 maanden grotere stappen gemaakt dan in de afgelopen 4 jaar”
Bestuurder PO