fbpx

Coaching – Schoolleider

Je hebt als Schoolleider en mens de belangrijke taak om te weten waar je voor staat en hoe je dat vertaalt naar beleid voor jouw school. Roerconsult helpt Schoolleiders met intervisie, coaching én kwaliteitszorg in lijn met het Onderzoekskader.

Investeren in de mens

Professionals in het onderwijs verzanden snel in details. Hiermee loopt er veel energie weg uit mensen in een organisatie. Je bereikt meer als je investeert in slimmer samenwerken en de ruimte geeft aan je onderwijsteams voor de uitvoering. Dat begint met investeren in jezelf als Schoolleider in relatie tot die onderwijsteams.

Ruimte voor ambitie

Ambitie krijgt de ruimte als je als mens en organisatie minder reactief bent en meer gericht bent op jullie ambitie. Je hoeft daarvoor niet weer iets nieuws in huis te halen. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat jullie kwaliteitsbewuster handelen met elkaar.

Medewerkertevredenheid

Tevreden en gelukkige medewerkers zullen langer bij je blijven. Zo eenvoudig is het. Heb je veel wisselingen in je organisatie? Lukt het niet om voldoende mensen voor de klas te krijgen? Heb je een hoog ziekteverzuim? Dan is Onderwijscoaching de beste investering die je kunt doen.