De Roerconsult werkwijze

Waar jullie ook staan, wij helpen je met een veilige, ontwikkelingsgerichte samenwerking waar iedereen met plezier aan deelneemt”

Suzette Waltmans, directeur Roerconsult

“We werken met een eenvoudig en betrouwbaar concept: Je werkt en leeft met elkaar in vertrouwen en in verbinding of in angst en met wantrouwen. Herken je de laatste in jouw organisatie? Dan is de eerste het doel. Herken je de laatste in je organisatie? Mooi, dan gaan we kijken of jullie de goede dingen doen en of jullie deze goede dingen goed doen”

“Het Roerconsult huis representeert jullie organisatie en de fases van ontwikkeling. Er is geen goed of fout, het is wat het is. In 4 eenvoudige stappen werken we met jullie samen tot er een veilige, ontwikkelingsgerichte kwaliteitscultuur is ontstaan”

“Persoonlijke ontwikkeling, Team ontwikkeling en Organisatieontwikkeling zijn levende processen. Je kunt ze niet stilzetten. Wat jullie iedere dag doen is net zo ingewikkeld als opereren aan een kloppend hart”

“Om de randvoorwaarden in kaart te brengen, doen we uitgebreid onderzoek. We interviewen en duiden met elkaar wat er boven komt drijven en consolideren dit tot een werkbare verandering die iedereen kan bijbenen”

Werken aan jullie organisatie? neem contact op:
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
School, Bestuur of anders
Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs…
Op welke wijze wil je contact?