Feedback op de les

De sleutel tot effectief leren en succesvol onderwijs

Snelle feedback op de les of een opdracht is heel behulpzaam voor iedereen in het onderwijs. Het stelt leerkrachten en docenten in staat om samen met leerlingen vervolglessen snel te optimaliseren, wat leidt tot meer betrokkenheid, beter begrip, betere leerresultaten en welbevinden.

De Lesspiegel is een laagdrempelige feedback tool waarmee je leerlingen kunnen aangeven waar ze behoefte aan hebben, wat al goed ging en wat ze de volgende les nodig hebben.

a children clapping together

Groeien als onderwijsteam

Met de informatie die leerlingen/cursisten aan je geven, kun je nog beter aansluiten op hun behoeften. Maar hiermee kun je ook successen delen met je collega’s, uitdagingen bespreken en als team groeien. Daarbij krijgen jullie als team meer grip op het fenomeen ‘doorlopende leerlingen’. Het kost geen extra tijd, sterker nog, je wint er tijd mee!

Groeien als onderwijsorganisatie

De tool kun je gebruiken in combinatie met onze andere onderzoeken zoals Audits en Vragenlijsten Onderwijskwaliteit. Hiermee kan de schoolleider en kunnen bestuurders afstand nemen van de inhoud en zich richten op het groeiproces van de organisatie.

Vraag een online demo aan:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
School, Bestuur of anders
Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs…
Op welke wijze wil je contact?