Succesvol onderwijs

We praten veel over onderwijs terwijl we niet weten of we de goede dingen doen. Van nature is de mens nieuwsgierig, wil hij/zij onderzoeken, meer weten en betekenisvol groeien. Dit staat haaks op eindtermen, doelen of een eindproduct. Dat impliceert immers geen groei, maar kneden.

Wij werken met een laagdrempelige feedback tool “Feedback op de les” waarmee leerlingen kunnen aangeven waar ze behoefte aan hebben, wat er goed ging tijdens een les en wat nog niet. Deze feedback wordt live aan de leerkracht/docent gegeven.

Belangrijk verschil met andere aanbieders van tevredenheidsmetingen is dat onze tool dagelijks gebruikt kan worden, bijvoorbeeld vlak aan het einde van een lesmoment.

De tool is door ons ontwikkeld op basis van de 5 kenmerken van een effectieve les en bestaat uit een fysieke exit-ticket (check out cards) en een online exit-ticket voor Primair-en Voortgezet Onderwijs.

Met de informatie die leerlingen/cursisten geven met de feedbacktool, ondersteunen we teams met ontwikkelen van het lesaanbod. Leerkrachten/docenten kunnen hierdoor snel beter aansluiten op de behoefte van jullie leerlingpopulatie (Kwaliteitsgebied Onderwijsproces – Standaarden OP1, OP2 & OP3)

Successen delen met je collega’s, uitdagingen bespreken en als team groeien en met hoge verwachtingen je onderwijs inrichten, zonder een leerling te kort te doen.

LAAT ONS WETEN WAT WE VOOR JULLIE KUNNEN DOEN :
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Op welke wijze wil je contact?
Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs…