Ingeborg Kannekens

Met trots mag ik zeggen dat ik virtueel assistent ben bij Roerconsult. Als echte regeltante is deze functie me op het lijf geschreven.


Ruim 16 jaar heb ik met enorm veel plezier voor de klas gestaan, maar in 2020 ging het kriebelen. Ik wilde iets totaal anders. Tijdens een struinpartij over het wereldwijde web kwam ik de opleiding VA tegen en die heb ik gevolgd. Binnen een half jaar had ik het certificaat in mijn zak en stond mijn eigen bedrijf op poten.

Ik ondersteun Suzette en Marco met werkzaamheden achter de schermen. Vooral op het gebied van teksten schrijven, de social media en rondom het nieuwsbrievensysteem neem ik hen werk uit handen. Hierdoor hebben zij meer tijd om te doen waar zij goed in zijn: bestuurders, schoolleiders en leerkrachten begeleiden.


Als oud-leerkracht is het ontzettend leuk om betrokken te zijn bij zo’n bevlogen organisatie met een groot hart voor goed onderwijs.

In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn man Patrick en onze dochter Yinthe. Naar de Efteling, het theater of de bios, een uitje is altijd gezellig.


Ook in mijn vrije tijd ben ik een regeltante. Als vrijwilliger zit ik in de Oudervereniging bij mijn dochter op school. Daarnaast ben ik ook lid van de wijkverenging in onze buurt en help ik met het organiseren van de wijkdisco’s.