INTAKEFORMULIER

Intakeformulier

Je hebt binnenkort een afspraak met ons!

Om ervoor te zorgen dat jullie gesprek gaat over onderwerpen die voor jullie nu belangrijk zijn, willen we je vragen dit intake formulier in te vullen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Functie in de organisatie
Algemeen – Hieronder staan veelvoorkomende uitspraken uit het onderwijsveld. Zou je willen aangeven welke van de uitspraken op dit moment van toepassing zijn in jullie dagelijkse werk? Je kunt antwoord geven vanuit jouw rol binnen jouw organisatie.
Deze uitspraken zijn niet verplicht om in te vullen. Als je je enigszins herkent in 1 van de uitspraken, kun je deze aanvinken.
Prioriteer hier de uitspraken of vul ze aan met wat er in jouw organisatie of voor jou nu actueel is (waarbij 1 hoogste prio is)
Toelichting: In veel organisaties wordt er al snel naar analytische gesprekken gegrepen waarbij de thema’s die relevant zijn niet behandeld worden. In dat geval staat de kwaliteit van de dialoog onder druk.
Denk aan OP1, OP2, OP3 etc.
Organisatorisch – Welk LVS gebruiken jullie?
Met LVS bedoelen we hier jullie Leerling Administratie Systeem, dus niet jullie LOVS (Cito Leerling In Beeld, DIA etc.)
Gebruiken jullie één van onderstaande aanvullende modules?
Denk dan aan: zijn jullie gezichtspunten snel helder? Komen jullie snel tot actie of juist niet?
Toelichting: Dit mogen kleine doelen zijn, praktisch van aard en gewaagde grote doelen vanuit ambitie. Denk hierbij na over of deze doelen raken aan de Basiskwaliteit (deugdelijkheidseisen) of aan ambitie.
Bij welke van de volgende onderwerpen zouden wij jullie mogelijk kunnen ondersteunen?
Dank je wel voor het invullen van de intake. Als je tevreden bent over je antwoorden kun je op Verzenden klikken. Eventuele bijlagen kun je sturen naar info@roerconsult.nl.