Metingen bedrijfsleven

Kwaliteitsmetingen

Onze expertise komt uit de diensten sector, met name het onderwijs en is perfect toe te passen in het bedrijfsleven van vandaag.

Kwaliteit zonder tastbaar product zoals bijvoorbeeld bij diensten of onderwijs, ziet er anders uit dan constateren dat een product van goede kwaliteit is a.d.v. metingen of tests. Kwaliteit is dan meer: je verantwoorden over kwaliteit. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Onze metingen zijn daar op gebaseerd.

Het onderscheidend vermogen van bedrijven is tegenwoordig steeds meer gaan verschuiven naar het bedrijf zelf en de mensen die er werken. Je wordt als bedrijf tegenwoordig steeds meer afgerekend op de dynamiek binnen je bedrijf.

Het innovatieve is dat wij ons druk maken om jullie. En niet om een deel van jullie bedrijf. Bijvoorbeeld alleen om wat klanten van jullie vonden, of welk rapportcijfer ze al dan niet gegeven hebben voor jullie diensten.

Wij maken ons druk om het geheel. Wij geloven dat als jullie in jullie kracht staan en met enthousiasme in jullie kwaliteitscultuur geloven, de klant dat merkt en jullie een 9 of 10 geeft. Dat jullie snel en adequaat handelen bij onvoorziene omstandigheden. Met plezier en resultaat!

Zo eenvoudig is het.

Jouw organisatie wordt daarbij letterlijk op de kaart gezet. Roerconsult maakt jullie namelijk ook echt zichtbaar op jullie eigen Kwaliteitsposter, verzorgd door een onze designers en grafisch vormgevers. Jullie klanten kunnen dus ook terugzien wat jullie zo uniek maakt.

kwaliteitsposter
Roerconsult kwaliteitsposter Onderwijs 2020

Onze ervaren webdesigners kunnen jullie website opfrissen, jullie webmaster ondersteunen of een nieuwe vormgeving ontwerpen die past bij jullie kwaliteitscultuur.

Roerconsult combineert kwaliteit met marktpositie en metingen met hands-on innovatieve trainingen op maat. Dat maakt jullie succes zichtbaar!


Of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek:

    Ik wil graag informatie over: (maak een keuze uit de volgende opties)