Auditoren

Jos Schoenmakers


Geboren en getogen in het Limburgse en nu al ruim 35 jaar werkzaam in het basisonderwijs waarvan 25 jaar als directeur. Momenteel werk ik op basisschool Dr. Lammerts van Bueren in Zetten in de Overbetuwe. Mijn passie voor het onderwijs, voor het kind, wil ik graag breder inzetten. Graag help ik scholen verder met hun ontwikkeling door mijn expertise te delen.

De afgelopen twee jaar heb ik de post hbo-opleiding ‘auditor in het basisonderwijs’ gevolgd en met succes afgerond bij het bureau Meesterschap in Heerenveen onder begeleiding van H. Bijsterbosch.

Sinds afronding van deze opleiding kan ik, mede door mijn expertise als directeur, professioneel audits afnemen op basisscholen.

De audit die ik met mijn collega Doutzen Duiker, binnen een bestuur / scholen kan uitvoeren omvat:

· Een eendaagse audit op basis van het meest actuele inspectiekader met een accent op de standaarden OP0, OP1, OP2, OP3 als ook VS1 en SKA1.

· Een positief, kritische blik op de basisvaardigheden rekenen en taal.

· Aan het eind van de dag het delen van de bevindingen en het opstellen, voor de opdrachtgever, een rapport met enkele aanbevelingen.

Doutzen Duiker

Ruim 17 jaar onderwijservaring en nog elke dag op zoek naar verbetering en ontwikkeling van mijzelf en anderen. Na een aantal jaren leerkracht te zijn geweest in alle groepen, ben ik directeur geworden in het primair onderwijs. Na het succesvol begeleiden van een fusietraject tussen twee kleinere dorpsscholen ben ik meerscholendirecteur geworden. Inmiddels ben ik directeur van CBS De Wegwijzer in Wolvega. Hier geef ik positief en authentiek leiding aan een onderwijsteam.

Ik herken snel kwaliteit en verbeterpunten in organisaties en bij professionals en reflecteer met respect voor de ander. Deze expertise neem ik mee tijdens het afnemen van professionele audits, welke ik uitvoer met mijn collega Jos Schoenmakers.

vraag een kennismaking aan met onze auditoren
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Op welke wijze wil je contact?
Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs…