Wat doet Roerconsult

Onderwijsadviesbureau


Roerconsult is een onafhankelijk Onderwijs Adviesbureau met jarenlange ervaring in het Onderwijs. We zijn gespecialiseerd in processen rondom Kwaliteitszorg, Informatiemanagement en Schoolontwikkeling. We werken voor het Primair Onderwijs en Voortgezet Onderwijs en hebben veel ervaring in beide sectoren.

Roerconsult bestaat uit de Roerconsult B.V. waaronder de uiteindelijke verantwoording valt van onze diensten en producten, en uit Roerconsult Training. Trainingen worden uitgevoerd door Roerconsult Training met CRKBO-geregistreerde trainers en zijn BTW vrij.

Bij Roerconsult vinden we niet het wiel opnieuw uit. We werken nauw samen met onze partners die excellente producten en ervaring in huis hebben waar wij gebruik van kunnen maken. We ontwikkelen samen onderzoeken, vragenlijsten voor regulier gebruik, 360° onderzoeken voor grote groepen respondenten en we ontwikkelen onderzoek op maat.

Meestal komt de ervaring die schoolleiders opdoen tijdens de begeleiding van Roerconsult in aanmerking voor waardering achteraf voor het Schoolleidersregister. Wij werken daarvoor samen met MentesMe, een door het Schoolleidersregister gecertificeerd bureau uit Eindhoven.

Riskchanger
MentesMe
www.mentes.me
Onze trainers zijn aangesloten bij de Academie van ParnasSys

Willen jullie meer weten over hoe je Kinderhulp kunt steunen of hoe Kinderhulp kinderen helpt? Neem dan contact op via 0570-611899 of stuur een e-mail naar info@kinderhulp.nl.

1 op de 12 kinderen* tot 21 jaar groeit in Nederland op in armoede. Ze maken er het beste van, maar merken altijd en overal dat er thuis niet genoeg geld is. Wanneer andere instanties niet kunnen helpen, is Kinderhulp er. We helpen met iets groots, of iets kleins. Iets dat ze de kracht geeft om mee te doen. Toch een fiets, zorgeloos dagje uit, Sinterklaascadeautje, opleiding of een warme winterjas. Zodat ook deze kinderen erbij horen. Nu en in de toekomst. Roerconsult doneert jaarlijks een deel van haar inkomsten en biedt Kinderhulp structurele en financiële steun op verzoek.