Wat doet Roerconsult

Onderwijsadviesbureau

Roerconsult zet Onderwijs organisaties terug aan het Roer

Roerconsult is een onafhankelijk Onderwijs Adviesbureau met jarenlange ervaring in het Onderwijs. We zijn gespecialiseerd in het optimaal afstemmen van het speelveld tussen
processen rond Onderwijskwaliteit, data, informatiemanagement en Verantwoording & Dialoog.

We werken voor het Primair Onderwijs en Voortgezet Onderwijs en hebben veel ervaring in beide sectoren.

brother and sister with books on their heads

Training & Advies

Roerconsult bestaat uit de Roerconsult B.V. waaronder de uiteindelijke verantwoording valt van onze diensten en producten, en uit Roerconsult Training. Trainingen worden uitgevoerd door Roerconsult Training met CRKBO-geregistreerde trainers en zijn BTW vrij.

Marco Sombroek
Training & Advies
Informatiemanagement
Kwaliteitszorg
Procesbegeleiding
marco@roerconsult.nl
Suzette Waltmans
Directeur Eigenaar Roerconsult B.V.
Intervisie
Projectmanagement
swaltmans@roerconsult.nl
Bert Lichtenberg
Consultant
Kwaliteitszorg
bert@roerconsult.nl

Onderzoek & Ontwikkeling

Bij Roerconsult vinden we niet het wiel opnieuw uit. We werken nauw samen met onze partners die excellente producten en ervaring in huis hebben waar wij gebruik van kunnen maken. We ontwikkelen samen onderzoeken, vragenlijsten voor regulier gebruik, 360° onderzoeken voor grote groepen respondenten en we ontwikkelen op maat.

Roerconsult begeleidt de mensen. Want kwaliteitszorg wordt door mensen gemaakt. Meestal komt de ervaring die schoolleiders ook nog in aanmerking voor waardering van het Schoolleidersregister.

Riskchanger
Pieter Hazelhoff
Director – Owner Riskchanger
Adviseur
p.hazelhoff@riskchanger.nl
MentesMe
www.mentes.me
drs. Gerard Dekkers Psycholoog, director Mentesme
Professioneel beoordelaar Herregistratie Schoolleiders
gerard@mentes.me
Onze trainers zijn aangesloten bij de Academie van ParnasSys

Kinderhulp

1 op de 12 kinderen* tot 21 jaar groeit in Nederland op in armoede. Ze maken er het beste van, maar merken altijd en overal dat er thuis niet genoeg geld is. Wanneer andere instanties niet kunnen helpen, is Kinderhulp er. We helpen met iets groots, of iets kleins. Iets dat ze de kracht geeft om mee te doen. Toch een fiets, zorgeloos dagje uit, Sinterklaascadeautje, opleiding of een warme winterjas. Zodat ook deze kinderen erbij horen. Nu en in de toekomst. Roerconsult doneert jaarlijks een deel van haar inkomsten en biedt Kinderhulp structurele en financiële steun op verzoek.

Willen jullie meer weten over hoe je Kinderhulp kunt steunen of hoe Kinderhulp kinderen helpt? Neem dan contact op via 0570-611899 of stuur een e-mail naar info@kinderhulp.nl.