fbpx

Visie

kracht & kwaliteit

Hoe zet je kracht om in kwaliteit? En hoe meet je jullie kwaliteit? Roerconsult gebruikt een uniek concept om jouw hele organisatie mee te krijgen in een kwaliteitscultuur.

De kans is groot dat jullie enorme kwaliteiten en kennis op de werkvloer hebben. Of dat jullie een waanzinnig goede dienst of product hebben. En toch heb je het idee dat er meer in zit.

Waarschijnlijk ben je dan al een tijd bezig met een verbetercultuur gericht op je zwaktes.

Kwaliteitscultuur heeft kwaliteitsdenken nodig. Het is een energie die doorwerkt in alle geledingen van de organisatie. Het is vertrouwen geven en dóórgeven. Dan is kwaliteitscultuur geboren en geborgd binnen jouw organisatie.

Binnen een kwaliteitscultuur zijn percepties bespreekbaar. Door data te bespreken in reflectieve vorm, ontstaat een taal. Jullie taal. Deze taal bepaalt het startsucces van de organisatie. Roerconsult helpt jullie deze taal om te zetten in succesvolle interventies en eenvoudige, levende KPI‘s

Wat we niet doen, is ons focussen op wat beter kan. We focussen ons op jullie kracht en waar je goed in bent. De beroemde coach Nick Bollettieri vatte deze visie ooit pakkend samen:

“Als ik een speler zie met een zwakke backhand en een sterke forehand, dan overheerst bij mij maar één gedachte: Hij moet meer forehands slaan!“

Wil je meer weten over kwaliteitscultuur op de werkvloer? Neem contact op!

    Ik wil graag informatie over: (maak een keuze uit de volgende opties)