Bedrijfsleven

Waarom Roerconsult?
Roerconsult heeft een uniek concept om mensen en organisaties n in die kracht te zetten die succesvol en aantrekkelijk maakt.

En geluk is wat voor succesvolle organisaties werkt. Zeker sinds begin 2020 is gebleken dat succesvolle organisaties zich snel en adequaat aanpasten aan de nieuwe situatie of zelfs beter presteerden. Waarom? Omdat ze een uit zichzelf lerende organisatie zijn.

woman in blue suit jacket

Wat is een kwaliteitscultuur of kwaliteitsdenken?
Weten hoe je als persoon of organisatie het beste leert en dit meteen toepast. Hiermee voorkom je teleurstellende resultaten. Roerconsult weet al sinds jaar en dag dat scholing en training die los staat van jullie dagelijkse praktijk, geen effect heeft. Met de Roerconsult filosofie worden jullie zelf de training en trainers: Een lerende organisatie.

think outside of the box

Wat we niet doen
We richten ons niet op verbeteren van ‘onvoldoendes’ uit het verleden.

We focussen ons op jullie kracht in de toekomst, wat jullie wél goed doen en hoe jullie die kracht en energie kunnen gebruiken om te groeien. 

Organisaties die middelmatig scoren hebben weliswaar ook een verbetercultuur, maar die richt zich vaak op zwaktes. Roerconsult focust op jullie kracht en kwaliteiten. De beroemde coach Bollettieri vatte dit ooit kernachtig samen:

Als ik een speler zie met een zwakke backhand en een sterke forehand, dan overheerst bij mij maar één gedachte: Hij moet meer forehands slaan!


Alleen een succesvol bedrijf maakt winst en rendeert. En daar vaart iedereen wel bij, vinden we bij Roerconsult.