Onderwijsadviesbureau voor Bestuur

Hoe ver je schoolbestuur ook is met kwaliteitszorg of harmoniseren van Processen, Roerconsult helpt je bij het zetten van de volgende stap. Met ons Onderwijsadviesbureau kun je je bestuurlijk handelen versterken, je kwaliteitszorg verder verbeteren en inzichtelijk maken.

Het toezicht in het Onderwijs verschuift steeds meer richting bestuur. En van bestuur naar de werkvloer, de inhoud. En alles wat er tussen zit. Daar ligt de expertise van Roerconsult.

Anders gezegd, laten zien dat je zegt wat je doet en doen wat je zegt, weegt meer mee in oordeel dan je nu misschien vermoedt.

Onze klanten hechten net zoveel waarde aan tijd als wij. Je werkt samen met Roerconsult, niet omdat je onze tijd wilt, je kiest voor onze ideeën en expertise.

Hieronder staan de meest voorkomende diensten van Roerconsult. Maar bel gerust om in een persoonlijk gesprek eerst jouw verhaal toe te lichten.

children having their exam

Bestuur samen van visie naar actie

  • Strategisch beleid naar scholen (ROOK -model PO-Raad | Regie Op Onderwijs Kwaliteit)
  • HR, Governance & Compliance, Kwaliteitsontwikkeling en Finance
  • Interim projectleiderschap
  • Procesbegeleiding (denk aan: Kwaliteitstrajecten, implementatie begeleiding etc.)
  • Processen herijken
  • Implementatie Leerling Volg Systemen (ParnasSys – Esis)

Samenwerken met Roerconsult is supereenvoudig. Vertel je verhaal, wie jullie zijn en wat jullie stip aan de horizon is. Wij luisteren en vertellen je wat wij kunnen betekenen voor jullie.

We werken altijd met een ‘fixed-price’, een offerte op maat, voor onze inzet.

Je investeert in (en reserveert!) onze tijd, expertise en energie. Een training extra nodig tijdens een traject? Kost niks extra. Een project duurt een maand langer? Kost jullie ook tijd, wij rekenen dus niks extra voor die maand.

Neem dus gerust contact op! Dan weet je snel waar je aan toe bent.