Bestuursprogramma

Ontwikkelen en groeien

Wij helpen onderwijsorganisaties zich te ontwikkelen en te groeien. We helpen ze betere keuzes te maken. Met betere keuzes worden jullie een aantrekkelijke leer-en werkplek.

Je hebt als bestuurder en mens de belangrijke taak te weten waar je voor staat en hoe je dat vertaalt naar beleid. Roerconsult helpt bestuurders met intervisie, coaching én kwaliteitszorg in lijn met het Onderzoekskader.

Investeren in de mens

Professionals in het onderwijs verzanden snel in details. Hiermee loopt er veel energie weg uit mensen in een organisatie. Je bereikt meer als je investeert in slimmer samenwerken en de ruimte geeft aan je onderwijsteams voor de uitvoering. Dat begint met investeren in jezelf als bestuurder in relatie tot die onderwijsteams.

Ambities verwezenlijken

Willen jullie bij de onderwijsorganisaties horen die vanzelfsprekend betere keuzes maken voor de nieuwe generatie? Start dan vandaag nog met jezelf als bestuurder. Het bestuursprogramma van Roerconsult is voor de ambitieuze bestuurder die wil versnellen en wil voorkomen te verdwalen in dagelijkse dilemma’s.