Figaro Sessie

woman in black crew neck shirt smiling
Figaro is een personage van Beaumarchais (1732-1799) dat optreedt in Le Barbier de SévilleLe Mariage de Figaro en La Mère coupable. Een citaat uit Le Mariage de Figaro fungeert als motto van de krant: “Sans la liberté de blâmer, il n’est point d’éloge flatteur” (“Zonder de vrijheid om de schuld te geven, is er geen vleiende lof”).

De Barbier van Sévilla, een bekende opera in een roerige tijd van de Franse geschiedenis is ook de naamgever van de Franse krant De Figaro.

De unieke Roerconsult Figaro sessie is dan ook een hele speciale kwaliteitsmeting en teamsessie! Tijdens deze sessie komt een echte barbier met stoel bij jullie verhalen aanhoren. Zoals het altijd gebeurt in de kappers-en barbierstoel.

Baard laten bijwerken? Dat kan natuurlijk. Ouderwets scheren zoals opa dat liet doen bij de Barbier? Geen probleem! De barbier hoort jullie verhalen aan en scheert netjes glad met open mes.

Ook dames komen aan bod. De barbier is namelijk gediplomeerd dameskapster met jaren ervaring in de haute coiffure.

Bij deze teamsessie is natuurlijk ook onze teamleider en trainer aanwezig. Er wordt ook echt gemeten. Wat zeggen jullie? Welk onderdeel van het waarderingskader van de inspectie hebben jullie het over? Waar zit jullie kracht en ambitie?

Met terugkoppeling in de vorm van uitgebreide rapportage, advies voor vervolgmetingen met jullie eigen kwaliteitsinstrumenten en natuurlijk jullie eigen Roerconsult Kwaliteitsposter die jullie verhaal vertelt.

woman in black and brown zip up jacket

Wil je een leuke team middag die nuttig is en die jullie niet snel zullen vergeten?

Neem dan gewoon contact op!