Schoolprogramma Grip op Kwaliteitszorg in 3 Stappen

Grip op Kwaliteitszorg in 3 stappen

Voor veel onderwijsorganisaties is Kwaliteitszorg een onderdeel van het bestuur, of van de schoolleiding. Dit heeft de Inspectie van het Onderwijs ook opgemerkt.

Kwaliteitszorg is onvoldoende terug te zien in de dagelijkse praktijk van leerkrachten. En dat zien we steeds vaker terug in de onderlinge samenwerking, onderwijsresultaten en het gebrek aan zicht op ontwikkeling.

Het Schoolprogramma brengt jullie niet van A naar B, jullie wórden B. Binnen 1 schooljaar communiceren jullie makkelijker met elkaar, krijgen jullie een opener werkklimaat, een hoger welbevinden, minder verzuim en uiteindelijk.. betere resultaten.

Scholen die minimaal 1 jaar mee hebben gedaan aan het Schoolprogramma ervaren:

  1. Werkdruk vermindering door slimmere keuzes te maken bij de (her) inrichting van je LVS
  2. Samenwerken aan betere kansen voor kinderen en jong volwassenen
  3. Zichtbaar en eenvoudig werken in lijn met het Inspectiekader
  4. Professionele grip op ontwikkeling van kinderen en jong volwassenen

Adviesgesprek: Hoe en Waarom?

Om je goed te kunnen helpen, adviseren we je altijd een oriënterend adviesgesprek aan te vragen. Omdat Roerconsult maatwerk levert is dit de eerste stap naar jullie succes.

Na de aanvraag ontvang je een intake formulier zodat we inzage krijgen in jullie behoefte. Na het oriënterende adviesgesprek ontvang je de Zelfevaluatie Waarderingskader zodat we jullie optimaal kunnen informeren over jullie situatie en een passend Plan van Aanpak kunnen presenteren.


Aanvragen kan via:
0475 57 57 93 | info@roerconsult.nl | Whatsapp: 06 40 157 456 of middels onderstaand contactformulier:

    Ik wil graag: (maak een keuze uit de volgende opties)