Koffie&Thee Sessie

Koffie & Thee sessie

top view photo of coffee near tablet

Een leuke manier om je team te verrassen én aan kwaliteitszorg werken! Het kan allemaal. De Koffie & Thee sessie van Roerconsult bevordert groepsgeluk, welbevinden en destilleert uit de gezellige momenten samen, thema’s die voor jullie organisatie belangrijk zijn.

Bij Roerconsult noemen we dit ook wel ‘warme kwaliteitsmetingen’. Vergaderen kan heel energie-rovend zijn. En vergaderingen volgen een vast patroon, een agenda.

Samen méanderend door het landschap dat jullie zelf zijn, komen jullie op plekken die jullie energie, kracht en focus geven.

Een Koffie & Thee sessie kun je eenvoudig bestellen op onze Bestelpagina. Er zijn 3 vormen mogelijk. Die bespreken we natuurlijk eerst met je!

Laat je vervolgens verrassen, we halen persoonlijk de Koffie & Thee bij een speciaalzaak, mixen en mengen de blend voor jullie en kiezen de gespreksthema’s uit.

En we willen graag weten voor hoeveel personen we Koffie en Thee gaan zetten! Je ontvangt dan voldoende Koffie & Thee.

Wil je ons de Koffie & Thee laten verzorgen? Ook dat kan. We komen persoonlijk koffie en thee zetten. Luisteren mee en zorgen voor een muzikale omlijsting!

Koffie & Thee pakket 75 gesprekskaartjes over Toekomst, Wijsheid en het Leven – met Kwaliteitsposter en onderzetters met quotes.

Wat krijg je met een Koffie & Thee sessie? Een warme kwaliteitsmeting. Laat je deze door ons verzorgen, dan krijg je achteraf onze rapportage met aanbevelingen tijdens een consult. Doe je het zelf? Dan zorgen wij dat je weet waar je op kunt letten tijdens de sessie.