Projectbegeleiding

Projectbegeleiding

Loop je vast in een project? Start je een nieuw project en heb je nog twijfels ergens over? Overleg het eens met Roerconsult.

Wij vinden tijd net zo belangrijk als onze klanten. Daarom kiezen onze klanten voor Roerconsult: ze kiezen voor expertise en goede idee├źn, niet voor tijd.

We hebben jarenlange ervaring in Projectbegeleiding in het onderwijs en in het begeleiden van processen. Heb je wel de tools, maar mis je de mensen of procesoverzicht? Dan is het niet vanzelfsprekend om veranderingen of vernieuwing door te voeren met elkaar. Heb je het team maar niet de tools? Dan helpen we jullie met een beredeneerde keuze maken.

De mens, de tools en het bedrijfsproces werken optimaal als ze in balans zijn. Bij Roerconsult zijn we in staat die balans op te zoeken bij jullie. En jullie de inhoudelijke experts te laten zijn. Dit doen we door Team Tools en Taal met elkaar in verband te brengen.

schedule planning startup launching

Onze adviseurs hebben ervaring met informatiemanagement, aansturen van projectteams, veranderings-en vernieuwingsprocessen en zijn in staat om een project weer vlot te trekken.