Webinars

Voorjaar en Zomer 2021

Wat is Achteraf Herregistratie Waarde Toekennen?

Einde vorig jaar is er door het Schoolleidersregister PO de nieuwe methode voor informeel leren geïntroduceerd. Ontdek wat deze nieuwe methode precies inhoudt.

De herregistratie is flexibeler geworden en biedt schoolleiders meer mogelijkheden. Je kunt nu kiezen voor professionaliseringsthema’s die aansluiten bij jouw behoefte en die van je school. Dat maakt herregistreren ineens heel interessant voor PLG’s, besturen en directienetwerken!

Reserveer nu je plek voor het On Demand webinar!

Najaar 2020

Sinds het waarderingskader 2017 kun je spreken van een scheidingslijn die ‘oud-denken’ en ‘nieuw-denken’ in termen van onderwijskwaliteit markeert. Steeds meer scholen en besturen richten zich op de basis van onderwijskwaliteit: KA1 KA2 en KA3.

Met het volgende waarderingskader in zicht (2021), ga je in het webinar van Roerconsult kijken naar onze visie, welke factoren succesvol bleken de afgelopen 4 jaar en gaan we in op wat ‘oud-denken’ en ‘nieuw-denken’:

Welke informatie over Resultaten, Processen en Voorwaarden laten je de kracht van jouw school zien, of verdienen aandacht? Welke instrumenten helpen je daarbij, of werken je juist tegen? Bekijk de uitzending On demand:

November 2020

In dit webinar ging ik in op de meest voorkomende vragen en valkuilen bij het organiseren van Kwaliteitszorg (KA).

Ik heb een poster ontwikkeld die werkt met alle kwaliteitsinstrumenten en die een nieuwe & leuke manier van werken introduceert, geheel in lijn met de verwachtingen van de Inspectie van het Onderwijs. Bekijk de uitzending On demand:

Kwaliteitsposter

Heb je de Kwaliteitsposter nog niet? Dan kun je hem bestellen in de webwinkel. Dit kan ook naderhand. Ik wil je onze nieuwste versie Veranderkaarten gebaseerd op het model van Tim Knoster ook niet onthouden. Het model helpt enorm tijdens gesprekken en kan richting geven aan jullie Onderwijskwaliteit. Je kunt de Veranderkaarten ook bestellen in onze online winkel.