Audits

“Om te horen” is de oorsprong van het woord Audit. Hoewel de methode audit van waarde is op het pad van ‘waar staan we’, mist deze haar doel als er geen vervolg aan wordt gegeven.

Roerconsult koppelt de uitkomsten van een audit altijd aan een consultant die jullie verder helpt met de implementatie van de uitkomsten.

Maar we doen meer. Gecombineerd met een belangrijk onderdeel, namelijk de één – op één-relatie voor het geven en ontvangen van wijsheid, krijgt de schoolleider een mentor toegewezen.

Wie openstaat voor begeleiding, zal de grote ruimte onder de hemel regeren

Shu Ching

Roerconsult combineert de werkwijze van audits met het principe van Mentorschap. Op deze manier wordt auditeren écht van waarde.


1. Audit – Zelfevaluatie langs de standaarden van het Waarderingskader van de Inspectie van het Onderwijs.


2. Audit – Op basis van checklists en vragenlijsten, gecombineerd met interviews en lesbezoeken, geven wij je heldere informatie over de interventies die jouw organisatie het meest succesvol kunnen maken.


3. Consultancy & Mentorschap – Beter worden in wat je doet betekent dat je oude gewoontes en methodes moet kunnen loslaten. We begeleiden dit proces en werken samen met jullie aan de veranderingen die nodig zijn en versterken waar jullie goed in zijn.

Wil je meer weten over onze manier van auditeren? Neem dan contact op:

    Wat is je functie?