Suzette Waltmans | Mentor

Mentor

Tegenwoordig is er veel te vinden over zelfverwerkelijking, kennisverwerving en persoonlijke groei. Meestal in de vorm van zelfhulpboeken, coaches, tijdschriften en andere moderne technologieën. Hoewel deze groeimethodes van waarde zijn op het pad van persoonlijke ontwikkeling, missen deze een belangrijk onderdeel, namelijk de één – op één-relatie voor het geven en ontvangen van wijsheid die op het individu is afgestemd en toegespitst: het aloude principe van mentorschap.

Wie openstaat voor begeleiding, zal de grote ruimte onder de hemel regeren

Shu Ching

De Chinese gedachte uit het 25 eeuwen oude Boek van Geschiedenis is misschien wel nog relevanter in onze moderne tijd met zijn intens en enthousiast verlangen naar zelfontplooiing en groei, dan toen het geschreven werd.

Omdat we in een informatie maatschappij leven, kan het moeilijk zijn of zelfs pijnlijk zijn als we niet goed geïnformeerd overkomen. Bij Mentorschap draait om het geven en ontvangen van wijsheid en gaat het dus ook om niet-weten. Elkaar aanvullen en zonder angsten te leren, te geven en nemen helpt je verder. Vooruitgang stopt als je je beperkt of angstig voelt.

Schaduwcoach

Naast mijn rol als mentor, kun je mij ook inzetten als schaduwcoach. Ik woon vergaderingen bij van directeuren/MT leden en geef mijn analyse zonder vervormingen aan jullie terug. Het komt vaak voor dat wezenlijke onderwerpen over andere mensen (of kinderen!) aandachtloos worden besproken. Met aandachtloos bedoel ik dat delen van jullie niet echt aanwezig zijn, op jullie denk-hoofd na. Het is alsof iedereen het lichaam verlaat en alleen het hoofd laat spreken. Dit is tegennatuurlijk en het weglaten van delen van jezelf is een groot energielek. Hoe vaak komt het niet voor dat je een vergadering futloos verlaat? Ik help je aandacht-gericht te zijn waardoor je meer energie krijgt en je werk je moeiteloos afgaat.

Hoe neem je contact op

Wil jij vooruit maar weet je niet hoe? Hebben andere methodes jou tot nu toe niet gebracht wat je nodig hebt? Dan nodig ik je uit contact op te nemen met mij voor een eerste gesprek.

Stuur een e-mail naar swaltmans@roerconsult.nl en vermeld hier in duidelijk wie je bent en wat je denkt nodig te hebben op dit moment in je leven of in jouw organisatie of vul onderstaand formulier in.

Suzette Waltmans – directeur Roerconsult

Ik heb geen doel. Ik laat jou ontdekken wat er anders kan.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Bij het aanvragen ga je akkoord met de coachingsvoorwaarden van Roerconsult B.V. Je vindt deze onderaan onze website.