Suzette Waltmans | Business Coach

Naast procesmatige beleidsondersteuning biedt Roerconsult ook coaching aan. Suzette Waltmans, ondernemer en eigenaar van SmartSchools, is een effectieve gesprekspartner gebleken voor de mens die ‘hoog in de boom’ zit in een organisatie. Met haar snelle en doortastende geest herkent ze patronen en gedrag bij mensen en kan daar adequaat op reageren. Daarnaast kan Suzette makkelijk hoofd-en bijzaken scheiden en is ze in staat om veel informatie in no-time terug te brengen tot de kern.

Sinds 2010 is Suzette zelfstandig ondernemer. Ze heeft 2 succesvolle bedrijven opgericht en verkocht waar ze zelf in werkte en later als werkgever de dagelijkse leiding had. Haar jaren als ondernemer, met mensen werken en haar persoonlijke levenservaring, hebben van haar een echte mensen-kenner gemaakt. Met haar vrolijke kwinkslag en duidelijke afspraken weet je wat je aan haar hebt en geeft ze met veel plezier leiding aan haar bedrijven.

De combinatie van talenten en haar ervaringen als ondernemer en werkgever maakt van Suzette een ras-zakenvrouw die jou verder kan helpen. Je krijgt met Suzette als coach heldere vragen , een kritische vriend en uiteindelijk iemand die jou sprongen vooruit laat maken in je ontwikkeling:

Waarom heb je deze beslissing genomen?
Welke kansen laat je liggen en wat is de reden hiervan?
Wat beoog je te bereiken?
Welke investering in tijd, geld en andere energie heb je hier tot nu toe in gestoken?
Wat is je ROI?
Wie ben jij in dit verhaal?

Suzette Waltmans | Eigenaar Roerconsult BV & SmartSchools BV | Coach