Suzette Waltmans

Ondernemen zit Suzette in het bloed. Met haar snelle en doortastende geest herkent ze patronen en gedrag bij mensen en kan daar adequaat op reageren. Daarnaast kan Suzette makkelijk hoofd-en bijzaken scheiden en is ze in staat om veel informatie in no-time terug te brengen tot de kern.

Sinds 2010 is Suzette zelfstandig ondernemer. Ze heeft 2 succesvolle bedrijven opgericht en verkocht waar ze zelf in werkte en later als werkgever de dagelijkse leiding had. Haar jaren als ondernemer en met mensen werken, heeft van haar een echte mensen-kenner gemaakt. Met haar vrolijke kwinkslag en duidelijke afspraken weet je wat je aan haar hebt en geeft ze met veel plezier leiding aan haar bedrijven.

Die combinatie van talenten en haar ervaringen als ondernemer en werkgever, maakt van Suzette een ras-zakenvrouw en een ideale bestuurder voor Roerconsult. Naast Roerconsult heeft Suzette in 2022 SmartSchools opgericht, een nieuw platform voor en door het onderwijs.

Suzette is Auditor, coacht managers en bestuurders in het onderwijs en heeft de dagelijkse zakelijke, financiƫle en bestuurlijke leiding over Roerconsult en SmartSchools.

Suzette Waltmans | Eigenaar Roerconsult BV & SmartSchools BV