Teamontwikkeling

Leskwaliteit

– Teamdagdeel Leskwaliteit
Wat gaan we doen?
Samen met het team ontdek je de de kenmerken van een effectieve les. Je onderzoekt met elkaar welke kenmerken bij jullie raken aan de basiskwaliteit en welke deze overstijgen. Met een 2 tal live oefeningen ontdekken jullie hoe belangrijk waarneming is

– Team Ontwikkelsessie (2 dagdelen)
Team ontwikkelsessies zijn een vervolg op het Teamdagdeel Leskwaliteit. Het lopende schooljaar gebruiken jullie de feedback van leerlingen om jezelf te informeren en je lessen af te stemmen op de behoeftes van je leerlingen. Tijdens de ontwikkelmomenten komen we samen en werken we jullie ervaringen uit
Inclusief Leskwaliteit – Ontwikkelposter!

Het Inspectiekader

Het Onderzoekskader van de Inspectie van het Onderwijs wordt ook wel Inspectiekader genoemd. Het Onderzoekskader beschrijft hoe de inspectie toezicht houdt op de kwaliteit van het onderwijs in Nederland.

In het Onderzoekskader tref je het Waarderingskader aan. In het Waarderingskader staat beschreven wat de inspectie onderzoekt. Het Waarderingskader wordt jaarlijks bijgesteld. Het Onderzoekskader 4 -jaarlijks.

Bs De Horizon

Het was hard werken, maar wat zijn we lekker bezig hè! Bedankt Marco en tot over een paar weken, dan gaan we de puntjes op de I zetten met dit top team!

Waardering: 5 uit 5.

Teamdagdeel Waarderingskader OP1, OP2 en OP3
Wat gaan we doen?
Het Waarderingskader gebruiken we om jullie dagelijkse werk samen te brengen tot een gesprek hierover. We starten met een kleine zelfevaluatie en gaan aan de hand van jullie stellingen hiermee aan de slag. Je ontdekt heel snel de relatie met jullie Schoolplan, jullie ambities en jullie kunnen deze in je les vertalen na dit dagdeel.

SKOBOS

Het is altijd fijn, helder en duidelijk😁 # SKOBOS

Waardering: 5 uit 5.

Schoolplan visualiseren

Je hebt je Schoolplan (bijna) af! En nu? Blijft het een papieren-tijger of ga je jullie ambities zichtbaar en interactief aan de muur hangen? Met de Schoolposter heb je op Schoolniveau en op Stichtingsniveau (echt) zicht op Kwaliteitszorg. Scholen die onvoldoendes scoren op de kernstandaarden, hebben hun kwaliteitszorg vaak ook niet op orde.

Duidingssessies

Je hebt resultaten binnen gekregen met een kwaliteitsinstrument. En dan? Hoe verhouden de antwoorden zich tot je ambities? Welke antwoorden werpen juist weer vragen op? Dan is een duidingssessie met één van onze adviseurs een uitkomst.

Neem contact op met ons als je ook toe bent aan verdieping van jullie onderwijspraktijk in relatie tot het inspectiekader!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
School, Bestuur of anders
Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs…
Op welke wijze wil je contact?
group of women standing near desk